Terug van Rhodos

zonJa hoor, ik ben er weer. Na een weekje op het Griekse eiland Rhodos ben ik weer op post en zal ik enkele keren per week een artikeltje plaatsen voor ondernemers op internet. Hieronder staat een collage van foto’s die ik maakte op Rhodos.

rhodos

Impressies van Rhodos

Ik heb op dit eiland een week lang gereisd en van het mooie landschap, de vele stranden en het grote aanbod aan bezienswaardigheden genoten. Het weer was altijd zonnig bij temperaturen van 22 tot 30 graden overdag. Het was een beetje vakantie en een beetje onderzoek doen voor een nieuw project. Dat laatste is zeker ook gelukt want ik kon wat contacten leggen en ik kon me breed ori├źnteren over de toeristische mogelijkheden op dit eiland (seizoen van april tot eind oktober). In de komende maanden zal ik nagaan of ik naar aanleiding van mijn bevindingen een nieuw project rond het eiland Rhodos ga opstarten.
Voor wie meer over reizen naar Rhodos wil weten kan via het contactformulier contact met me opnemen.

Hier kun je reageren »

starter op 20 oktober 2010 in Persoonlijk, Starter

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om uw ervaring op onze website te verbeteren. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen om uw internetgedrag te volgen en u gepersonaliseerde advertenties te tonen binnen en/of buiten onze website. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten