Nieuw project in startblokken

nadenkertjesIets meer dan een maand geleden schreef ik over de geboorte van een bedrijf en bedoelde daarmee mijn eigen bedrijf.

Project van start

Ik heb me de afgelopen weken bezig gehouden met allerlei administratief gedoe maar ook met het bijhouden en verder uitbouwen van mijn bestaande projecten die nu plotseling geen hobby-activiteit meer zijn maar een business-activiteit. Daarnaast heb ik ook veel tijd besteed aan het eerste van een aantal nieuwe projecten die in de loop van dit jaar online moeten gaan. Dit project staat nu in de startblokken en is sinds enkele weken op internet te vinden.

Korte Vakanties

In dit nieuwe internetproject richt ik me op de vakantieganger die een vakantieverblijf zoekt voor een korte vakantie. Ik wil op de website vakantieverblijven aanbieden in Zuid-Limburg en de Duitse Eifel. Ik loop tegen allerlei zaken aan die mijn volle aandacht hebben. Ik moet veel meer vakantieverblijven aanbieden dan nu. Dat is belangrijk om interessant te zijn voor de bezoeker. Ik moet meer info opnemen over deze twee vakantieregio’s en ik wil een aparte pagina aan bezienswaardigheden en attracties wijden. Er is dus werk genoeg voor de komende tijd. Bovendien moet er nog het een en ander aan zoekmachine-optimalisatie gebeuren (een wetenschap op zich). Voor dit aspect van het project heb ik iemand ‘ingehuurd’ die dingen samen met mij doet om de website goed vindbaar te maken.

nieuw project korte-vakanties.nl

nieuw project korte-vakanties.nl

Geef je mening over het project

Ik zou het leuk vinden als lezers van dit weblog hun mening over mijn project geven door mij een MAIL te sturen. Verplaats je in een bezoeker. Spreekt de website aan? Wat mis je op de website? Wat valt je verder nog op? Heb je tips voor mijn project?
Korte Vakanties voor Nederlandse bezoekers
Korte Vakanties voor Belgische bezoekers
Ik zal de reacties gebruiken voor een vervolg-artikel in dit weblog.

Twitter

Nog even iets heel anders. Je kunt me ook volgen op Twitter. Mijn gebruikersnaam is: “islandpassions”.

Hier kun je reageren »

starter op 18 februari 2010 in Algemeen, Content, Persoonlijk, Starter, Website

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om uw ervaring op onze website te verbeteren. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen om uw internetgedrag te volgen en u gepersonaliseerde advertenties te tonen binnen en/of buiten onze website. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten