Controleer de tekst

Voordat je een tekst op je website of weblog plaatst is het geen overbodige luxe om de tekst even te controleren. Het staat heel erg slordig als er vermijdbare foutejs (zoals dit foutje) in de tekst staan.

controleer de tekst

Controleer de tekst voor publicatie ! (gevonden op internet)

2 Reacties »

starter op 3 december 2010 in Content, Tussendoortje, Weblog, Website

2 Reacties op “Controleer de tekst”

 1. James reageerde op 08 feb 2011 om 23:52 #

  Mee eens. Soms vergeet ik het weleens te controleren of heb ik er gewoon geen zin in en wil ik de dingen vlug online zetten.

  Daarna ben ik constant heel onhandig bezig met die knopjes om het bericht te kunnen bewerken.

  Af en toe heb ik een keertje pech. Dan is het bewerken van een berichtje niet meer mogelijk, bijvoorbeeld als ik op fora berichten plaats, waardoor ik hopeloos voor schut kom te staan met die spelfoutjes in die berichten.

  Dit berichtje heb ik wel even nagelezen.

 2. admin reageerde op 09 feb 2011 om 15:41 #

  @James: zelfs na het controleren, ik doe het steevast, constateer ik plotseling een tijdje later hier en daar, dat er toch nog iets aan mijn aandacht ontsnapte.

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om uw ervaring op onze website te verbeteren. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen om uw internetgedrag te volgen en u gepersonaliseerde advertenties te tonen binnen en/of buiten onze website. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten